Arrangementet er afholdt

Alex Zhang Hungtai (TW)

fka Dirty Beaches

Koncerten med Alex Zhang Hungtai er flyttet til den 30. marts, hvor den bliver del af Audio:Visuals-koncertprogrammet under CPH:DOX. Billetter købt til koncerten i november er gyldige til den nye dato.

———————–

Alex Zhang Hungtai – tidligere Dirty Beaches – kommer til Hotel Cecil i København som del af “Audio:Visuals”-koncertprogrammet under CPH:DOX den 31. marts med sit nye soloprojekt, hvor han komponerer et univers af free jazz improvisations- og rituelmusik.

Efter at have afsluttet projektet Dirty Beaches har Alex Zhang Hungtai fokuseret på at udforske improvisationsmusik, free jazz og sin nye rolle som komponist. Hans nyere kompositioner beskæftiger sig overvejende med saxofon, synthesizere, percussion og klaver og udvider samtidig Zhangs research udi rituel musik og den liminale fase i overgangsriter.
Udover sit soloprojekt er han også med i en free jazz/eksperimentaltrio sammen med den portugisiske minimalist og arkitekt David Maranha og free jazz-trommeslageren Gabriel Ferrandini. I øjeblikket arbejder Zhang også som filmkomponist og som skuespiller i indiefilm, hvor han bl.a. har været feature på det seneste Twin Peaks soundtrack.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.