Arrangementet er afholdt

Ari Shaffir (US)

Den amerikanske komiker Ari Shaffir gæster Hotel Cecil den 4. december.

Ari Shaffir er eksponent for hårdfør standup. Han voksede op med ortodoks jødedom, tilbragte to år i Israel og vendte hjem til Amerika for at miste sin religion og blive komiker. Til glæde for lyttere og publikum verden over. Han har selv beskrevet sin comedy som ’dukketeater, men meget mere beskidt og uden dukker’.

På cv’et er efterhånden et hav af serier, shows og film, og han er blandt andet anerkendt for sin (tidligere) rolle som vært i den standup-inspirerede tv-serie ’This is not happening’ på Comedy Central, hvor han inviterede gæster som Jim Breuer, Henry Rollins og Marc Maron til longform storytelling på den berygtede gentlemens club Cheetahs i Los Angeles. Han folder sig også selv ud engang imellem, med historier som ’The Christmas Spirit’ eller ’The Time Ari used a Condom’.

I juli 2017 lavede Shaffir en Netflix special, ’Double Negative’. Her diskuterer Shaffir det pres han oplever fra venner og familie om at få børn, og om friheden ved ikke at have børn. Derudover har Ari Shaffir den ugentlige podcast ’The Skeptic Tank’, der er en af de bedste ratede podcasts på iTunes med over 100.000 downloads om ugen. Shaffirs comedy-album ’Revenge For The Holocaust’ (2012) gik direkte ind som #1 på iTunes og Amazon.com.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.