Arrangementet er afholdt

AURA

Support: L. T. Valentin

Den 30. september lægger AURA vejen forbi Hotel Cecil i det indre København til en intim og nærværende oplevelse med masser af personlige og velskrevne sange.

I sommeren 2017 udsendte AURA sit tredje album ‘Cant’ Steal the Music’ som bl.a. kastede ”Love Somebody”, ”You Got Wings” og titelnummeret ”Can’t Steal the Music” af sig. De 11 numre på albummet kalder hun for sit hidtil mest personlige:

»Sangene på mit 3. album er som en kanalisering af en masse ting, jeg har oplevet og overlevet, og som er vigtige for mig at udtrykke. ‘Can’t Steal the Music’ er et album, hvor musikken både bærer præg af det dybe væsen, som bor i mig og samtidig reflekterer min unge alder og min glæde ved gode popsange«, siger Aura.

AURA har skrevet og sunget sine egne sange siden hun var barn. Hun har tidligere hittet stort med numre som ‘I Will Love You Monday’ og ‘Geronimo’, ‘Song for Sophie’ og ‘Friends’ i Danmark, og resten af Europa bl.a. Tyskland hvor hun som den første dansker nogensinde har ligget nr. 1 på hitlisterne med 2 udgivelser.

Hun albumdebuterede med ‘Columbine’ i 2008. For det album modtog hun en Danish Music Award for årets bedste popudgivelse. I 2011 udkom hendes andet album ‘Before the Dinosaurs’, og året efter blev hun Årets kvindelige kunstner ved Danish Music Awards. I tillæg modtog hun i 2012 prisen for ‘Årets danske hit’ for ‘Geronimo’ ved Danish Music Awards i 2012.

Support: L.T. Valentin

Bag aliaset L. T. Valentin gemmer sig sangskriver og troubadour Lasse Tarp, som er født og opvokset i Esbjerg. L. T. Valentin er et typisk eksempel på en outsider – og det har han det glimrende med. Vestkysten har indvirkning i tekstuniverset, som er skrevet i øjenhøjde og med fokus på det svage, det skæve og det anderledes menneske. Ligeledes findes en stor del inspiration i 1960’ernes musik, hvor alt handlede om autenticitet og indlevelse, og hvor det polerede radiohit ikke var første (og måske eneste) prioritet. L. T. Valentin udkom senest med EP’en ‘Tilstande i Øst og Vest’, men er nu undervejs med ny udgivelse i 2018.
Singlen ‘I Oprørt Hav’ er allerede tilgængelig, og senest er der kommet en akustisk video af sangen ‘Forankret’.

 

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.