Arrangementet er afholdt

Baths (US)

Support: Daedelus presents Turn Out

Bag det kunstneriske alias Baths gemmer sig den Los Angeles-bosatte musiker Will Wiesenfeld. Han er en 28-årig californier, der kreerer et atmosfærisk, eklektisk; intrikat og beattungt electropop-univers, som det er vanskeligt ikke at blive betingelsesløst forført og opslugt af.  Den 10. marts 2018 er der mulighed for at opleve amerikanerens musikalske forførelseskunst up, close n’ personal, når han besøger det spritnye københavnske spillested Hotel Cecil i indre by.

Will Wiesenfeld har taget sit sjaskvåde, musikalske alias efter sin store forkærlighed for lange og lindrende skyl under bruseren. Og faktisk har Baths’ snørklede og stemningsmættede kompositioner karakter af et sonisk karbad, hvor stemningen veksler mellem det delikat melodiøse og det mere dissonante og hektiske. Det ene øjeblik er stilen kassettebåndsknitrende chillwave, ikke ulig det tilbagelænede udtryk landsmanden Toro Y Moi dyrker, mens Wiesenfeld det næste kaster sig ud i mere abstrakte lydeksperimenter og kaotiske, der kan minde om Animal Collective i deres mest avantgardetrippede og kulørte musikalske skrud. Disse modpoler bindes nænsomt sammen af ankermandens alsidige og udtryksfulde vokal, der skifter ubesværet mellem luftig falset og effektfuld growlen.

Seneste udspil under Baths-navnet er »Romaplasm«, der netop er udkommet på det feterede amerikanske indielabel Anticon. Albummet, der er projektets tredje, har blandt andet høstet stor ros på toneangivende internationale musiksites som Pitchfork og The Line of Best Fit. Det er den mest ambitiøse, helstøbte og personlige udgivelse fra Wiesenfelds hånd til dato. Her er musikken legesyg og reflekterende på en og samme tid.

Live har Baths ry for at være en særdeles medrivende oplevelse. En eftertænksom fest, hvor der publikum bliver trakteret med musik der sigter efter både hjerne, hjerte og krop.

Support: Daedelus presents Turn Out (US)

Los Angeles beatmageren “Daedelus” aka Alfred Darlington er taget med Baths på tour, og varmer op for ham på Hotel Cecil.

Med en 15årig karriere i det elektroniske musiklandskab bag sig, har Daedelus sat sig præg på den lokale såvel som internationale musikscene. Med sin musik introducerer Daedelus lytteren for et væld at forskellige stilarter og indtryk på en legende let og glædestrålende facon.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.