Arrangementet er afholdt

Charlie Winston (UK)

support: Josa Barck

Den britiske singer-songwriter Charlie Winston, der i øjeblikket er aktuel med albummet ”Square 1”, kommer til Hotel Cecil i København den 7. februar.

Charlie Winston er kendt for sin rå og moderne udgave af blues-folk og soul blandet med beatboxing og legende instrumentering. Han gjorde for alvor opmærksom på sig selv med albummet ”Hobo” fra 2009, der opnåede platin og topplaceringer på de europæiske hitlister og medførte en European Border Breakers Award som ”Best UK artist in Europe”. Albummet blev udgivet af Peter Gabriels’ pladeselskab Real World, der samtidig tog Winston med som support på sin efterfølgende europæiske turne. Siden er det blevet til flere albums med top 10-placeringer i det meste af Europa, og nu er han klar med sit nye album ”Square 1”, hvorfra singlen ”The Weekend” allerede har airplay i radioen.

Support: Josa Barck
Gennem to år, tre singler, en musikvideo og en lang række koncerter, har den danske musiker og sanger, brik for brik, færdiggjort det andet fuldlængdealbum ‘Keep Your Batteries Warm’, hvor Josa Barck pakker en Dylan’sk fornemmelse for tekster og en Beatles’k fornemmelse for melodier ind et gigantisk psych-pop soundscape med kæmpestore synthflader, 200 km i timen, no-bullshit trommer og en af DK’s mest pushy vokaler. På en gang drømmende og afslappende, men også enormt intenst og aggressivt, og man får som lytter kun sjældent et ben til jorden.
“Josa Barck demonstrerer først og fremmest en musikalitet ud over det sædvanlige, samtlige dele lyst og evne til at eksperimentere og udfordre popskabelonen. Det er samtidig svært ikke at tænke på bands som Animal Collective og Flaming Lips og de danske kollegaer Treefight For Sunlight og Oh No Ono.” -Musik Mig Blidt

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.