19.03.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Eks. gebyr)

Chassol (FR)

Support: Astrid Engberg (DJ-set)

præsenteres i samarbejde med GL STraND, Hotel Cecil, Nikolaj Kunsthal, Institut français og CPH:DOX.

Den franske pianist og komponist Chassol, der har arbejdet med Frank Ocean, Phoenix og Sebastien Tellier, giver en unik audiovisuel koncert den 19. marts på Hotel Cecil. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

En af 2019’s mest omtalte kunstudstillinger er “Leonard Cohen: a Crack in Everything” på GL Strand og Nikolaj Kunsthal, der kører indtil den 13. april. Et af de centrale værker, “Cuba in Cohen”, er lavet af den franske pianist og komponist Christophe Chassol, og i anledning af udstillingen giver han til marts koncert i København.

Chassol har lavet musik til en række film, udgivet flere album og soundtracks og arbejdet sammen med de franske popstjerner Phoenix og Sebastien Tellier samt det amerikanske r’n’b-ikon Frank Ocean.

Chassols koncert tager udgangspunkt i hans koncept ultrascore, hvor han harmoniserer over vokaloptagelser og skaber stemningsfulde og filmiske kompositioner ud af dem, ligesom han inkorporerer videoer af de personer, der optræder i numrene, i sit medrivende audiovisuelle live-show.

Der er derfor en unik aften i vente, når han på Hotel Cecil fremfører værket ”Indiamore”, baseret på optagelser og billeder fra hans rejser i Indien.