Arrangementet er afholdt

Chinah

Support: Erika de Casier (Ekstrakoncert)
Interessen for CHINAH-koncerterne har været stor, så vi kan nu med glæde melde, at det er lykkedes at få endnu en ekstrakoncert i kalenderen den 22. november.
———————————

Den alternative poptrio CHINAH giver koncert på Hotel Cecil til november. Efter en pause fra koncerter og udgivelser med plads til fordybelse er bandet nu klar med singlen ’Yeah Right’.

Siden CHINAHs debut i 2016 er det gået stærkt for de tre venner. På blot to år har CHINAH blandt andet oplevet et solidt fremmøde ved deres koncert på Roskilde Festival, stor international blog-hype, haft adskillige danske radiohits, Danish Music Awards-nomineringer, at vinde P3s Talentpris og at tournere i både ind -og udland. Bandet er blevet en dansk mediedarling, og har for deres to første EP-udgivelser ,’Once The Lights Are On’ og ’Hints’, modtaget en lang række flotte anmeldelser.

I kølvandet på bandets hektiske første par leveår valgte de at tage en pause fra koncerter og udgivelser, for i stedet at fordybe sig i projektets retning og udtryk, og for at genfinde den nysgerrighed, der altid har været bandets drivkraft.

Nu er bandet på vej tilbage til deres mere eksperimenterende og elektroniske udgangspunkt, men med et fornyet blik på tilværelsen:
”Vi har leget med popmusikkens præmisser på de første to ep’er. I popmusik skaber man ofte et entydigt og utopisk univers. Man beskriver drømmen. Nu går vi ind og knuser drømmen”, fortæller forsanger Fine.

Første single fra CHINAHs nye forløb hedder ’Yeah Right’, der er ude den 1. juni 2018 via pladeselskabet No3.

Support: Erika de Casier

Erika de Casier er sangskriver og producer bedst kendt for sin del i duoen Saint Cava. Hendes nye projekt, som er karakteriseret af hendes bløde stemme og stærke melodier, tager en tilbage til 00’erne hvor ingen klichéer er forbudte. I december sidste år vandt hun Soundvenues fremtidspris, som gives til grænsesøgende, nye kunstnere. Som enekvinde på scenen vil Erika spille numre fra sit kommende første album, akkompagneret af hendes stemningsgivende, filmiske visuals.

Andre datoer

  • 22.11 | Chinah Udsolgt
  • 23.11 | CHINAH Udsolgt

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.