06.04.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 120 kr. (Eks. gebyr)
Ståpladser

E.B. The Younger (US)

Den karismatiske frontmand Eric Pulido fra Midlake kommer til Hotel Cecil i København den 6. april i forbindelse med udgivelsen af sit første solo-album under navnet E.B. The Younger.

Eric Pulido har siden 1999 været fast del af rock-folk-bandet Midlake fra Texas, og den 8. marts er han klar med sit solo-album ’To Each His Own’ under navnet E.B. The Younger.

‘To Each His Own’ udgives gennem Bella Union og er en dybt personlig plade, forankret i Pulidos kærlighed til varm, glødende rock med folk og country-nuancer, og 70’er-kendetegn som guitar riffs og glidende keyboards vævet ind i de beroligende rytmer.
Pulidos tekster ser også både frem og tilbage i tiden, filosoferer over hans sted i verden, de valg han har truffet, og hvor de har taget ham hen. Første udspil er singlen ‘Used to be’, som udkom 4. december 2018.

Armeret med sine musikalske evner, sit soloalbum, en god portion underspillet ironi og kritisk sans for det moderne menneske kommer Eric Pulido til Hotel Cecil den 6. april under navnet E.B. The Younger.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.