Arrangementet er afholdt

E.B. The Younger (US)

support: Juju Bell

Den karismatiske frontmand Eric Pulido fra Midlake kommer til Hotel Cecil i København den 6. april i forbindelse med udgivelsen af sit første solo-album under navnet E.B. The Younger.

Eric Pulido har siden 1999 været fast del af rock-folk-bandet Midlake fra Texas, og den 8. marts er han klar med sit solo-album ’To Each His Own’ under navnet E.B. The Younger.
‘To Each His Own’ udgives gennem Bella Union og er en dybt personlig plade, forankret i Pulidos kærlighed til varm, glødende rock med folk og country-nuancer, og 70’er-kendetegn som guitar riffs og glidende keyboards vævet ind i de beroligende rytmer.
Pulidos tekster ser også både frem og tilbage i tiden, filosoferer over hans sted i verden, de valg han har truffet, og hvor de har taget ham hen. Første udspil er singlen ‘Used to be’, som udkom 4. december 2018.
Armeret med sine musikalske evner, sit soloalbum, en god portion underspillet ironi og kritisk sans for det moderne menneske kommer Eric Pulido til Hotel Cecil den 6. april under navnet E.B. The Younger.

Support: Juju Bell
Den københavnske sangerinde Juju Bell, aka Gerda Odgaard, introducerer en personlig og drømmende lyd. Balancen mellem det kaotiske og det elegante udforskes gennem trommernes pulseren, det insisterende orgel og den smukke, svævende vokal. De markante beats giver lyst til dans og musikkens forførende, rå stemning efterlader referencer til kunstnere som Beach House, Lykke Li og PJ Harvey.
Juju Bell udgav debutalbummet ”Brute or Bird” i november 2016. Pladen er skabt i samarbejde med producer Lasse Lyngbo, der bl.a. har arbejdet med kunstnere som Lydmor og Vinnie Who. En ny udgivelse er på vej, denne gang i samarbejde med producer Jens Benz (Bisse, Irah, Baby in Vain, Liss, m.fl.).
Medier som DR P4, VICE Noisey, Bitchslap Magazine, GAFFA og flere udenlandske blogs er allerede blevet forført af Juju Bells lyd.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.