Arrangementet er afholdt

Eivør (FO)

Support: Konni Kass (FO)

Den færøske sangerinde og komponist, Eivør, gæster Hotel Cecil i København den 15. april.

Lige siden hun som blot 16-årig udgav sit første debutalbum har musik været det altoverskyggende omdrejningspunkt for denne unikke sangerinde, der har fundet sit helt eget udtryk i en musikalsk smeltedigel, der henter inspiration fra såvel folkemusikken som electronica, hvilket kommer til udtryk på de seneste tre albums “Room” (2012), “Bridges” (2015) og “Slør” (2015). Lyrikken spiller dertil en central rolle i Eivørs musik, hvor den på een gang kraftfulde og følsomme stemme indfanger det stemningsfulde univers, hun skaber.

“Der er musik i alle de situationer, du kan bringe dig selv i”, som Eivør så fint har udtrykt det. En søndag i april bliver alle disse inspirationer for en stund indkapslet i intime rammer på det nye spillested Hotel Cecil i København, når Eivør her vil frembringe stemningsskabende musik med sin smukke stemme i front for en intim og særlig koncertoplevelse.

Support: Konni Kass (FO)

Færøske Konni Kass er taget med Eivør på tur når de sammen gæster Hotel Cecil i København. Med rødder i jazzen har Konni Kass skabt et alternativt og spændende popunivers.

Konni Kass (f. 1991), er uddannet vokalist på Skurups Folkhögskolas jazzlinje, og gruppens frontfigur og komponist. Gruppen, som består af Konni Kass (vokal, saxofon), Torleik Mortensen (bas), Knut Eysturstein (keys) og Per Petersen (trommer), blev dannet i maj 2015. Debutalbummet ’Haphe’ udkom i efteråret 2016.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.