Arrangementet er afholdt

Elevatorfører & Vilde Græs

Dobbelt releasekoncert

Elevatorfører og Vilde Græs byder indenfor til en aften i syrerockens tegn, når de spiller dobbelt releasekoncert på Hotel Cecil i København.

 

Elevatorfører

Det dansksprogede syrerockorkester Elevatorfører balancerer deres udtryk mellem den vilde jambaserede rockmusik fra 60’erne og 70’erne og de ørehængerkvaliteter man forbinder med mere pop-orienterede sange.

Bandets fokus på syng-med tekster og catchy melodier er på den ene side atypisk i forhold til psych-genren, men på den anden side er sounden også mere frit flydende og skramlet end klassisk rock. Teksterne står centralt i Elevatorførers univers og giver mindelser om alt fra protestsange over syret solskinspop til desperate kærlighedssange.

I sommeren 2016 udgav Elevatorfører to anmelderroste debutalbums på samme tid og har gennem årene spillet en mængde koncerter og festivaler. Denne sensommer er de klar med en ny plade, som de markerer med koncert på Hotel Cecil og en række andre danske spillesteder hen over efteråret.

 

Vilde Græs

Vilde Græs er Spids Nøgenhat-guitaristen Morten Arons nyeste projekt. Bandet spiller upoleret, tilbagelænet dansksproget country syrerock med det ene ben solidt placeret i en høstak på bøhlandet og det andet ben i storbyen.

Morten Aron har ud over sit virke i Spids Nøgenhat en lang karriere bag sig som solist og medvirkende i en række markante bands inden for syrerock-genren, folk-genren og countryrocken. Seneste udspil er den anmelderroste plade ’Going up Your Country med bandet Quiet Spring.

Vilde Græs udgiver denne aften deres debut-plade.

 

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.