02.02.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Ellis May

Den københavnske sanger, komponist, producent og lyddesigner Ellis May kommer til Hotel Cecil med sine sange, der er vævet sammen af samplet klaver, trommemaskiner, drømmende kor, dystre synthesizers og hendes enorme vokaldybde.

Bag soloprojektet Ellis May står Sophia Maj – for at afdække sin egen lyd måtte hun uddanne sig som sangskriver, performer og producent og fralære sig teknikker, hun tidligere havde brugt som artist.

Efter at have udgivet en række singler, opvarmet for Bing & Ruth og US Girls samt spillet på Eurosonic, Frost Festival, Spot Festival og Roskilde Festival, er Ellis May nu ved at forberede udgivelsen sin debut EP, ‘The Distance’.

The Distance tager udgangspunkt i en for Sophia Maj personlig tragedie. Lille-juleaften i 2009, kl. 4 om morgenen, brændte Sophias barndomshjem til grunden, pga. en fejl lavet af el-leverandøren. Hele familien var samlet i huset og sov, da branden startede, men fik reddet sig ud af det brændende hus på mirakuløs vis.

‘The Distance’ er en rejse frem og tilbage mellem reaktioner og minder fra at stå midt i et altødelæggende natur-element, som kan tilintetgøre én og dem man holder af.

I november udgives titelsangen fra EP’en som single – og i forbindelse med Ellis Mays koncerter i februar udgives hele EP’en.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.