Arrangementet er afholdt

Ellis May – aflyst

Denne koncert er aflyst 


Den københavnske sangerinde, komponist og lyddesigner Ellis May kommer til Hotel Cecil i København den 2. februar i anledning af udgivelsen af sin debut EP.

Bag soloprojektet Ellis May står Sophia Maj, der er garant for sange vævet sammen af samplet klaver, trommemaskiner, drømmende kor, dystre synthesizers og hendes enorme vokaldybde. Efter at have udgivet en række singler, opvarmet for Bing & Ruth og US Girls samt spillet på Eurosonic, Frost Festival, Spot Festival og Roskilde Festival, er Ellis May nu ved at forberede udgivelsen sin debut EP, ‘The Distance’, der tager udgangspunkt i en for Sophia Maj personlig tragedie. Lille-juleaften i 2009, kl. 4 om morgenen, brændte hendes barndomshjem til grunden, på grund af en fejl lavet af el-leverandøren. Hele familien var samlet i huset og sov, da branden startede, men fik reddet sig ud af det brændende hus på mirakuløs vis.

‘The Distance’ er en rejse frem og tilbage mellem reaktioner og minder fra at stå midt i et altødelæggende natur-element, som kan tilintetgøre én og dem man holder af.  I november udgives titelsangen fra EP’en som single – og i forbindelse med Ellis Mays koncert på Hotel Cecil i februar udgives hele EP’en.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.