Arrangementet er afholdt

Emma Ruth Rundle (US)

Support: Jaye Jayle (US)

Den amerikanske musiker, sangerinde og visuelle kunstner Emma Ruth Rundle fra Red Sparowes og Marriages kommer til Hotel Cecil den 29. oktober med nyt solo album i bagagen.

Artworket til Emma Ruth Rundles fjerde solo album ”On Dark Horses” viser et sløret billede af sangskriveren, der skjuler sit ansigt bag en stor legetøjshest med knækkede ben – et passende portræt for en kunstner, der har etableret en karriere ved at veksle mellem mysteriet og gradvist eksponere sine intime hemmeligheder for verden. Rundle har udviklet sig kontinuerligt fra hendes tid med det filmiske instrumentale lydunivers i Red Sparowes til en solo karriere, hvor hun med ”On Dark Horses” viser en kunstner, der med sin mørke sangskrivning har udviklet sig til at være et af genrens stærkeste navne.

Under turneen for Emma Ruth Rundles seneste album ”Marked For Death” var det tydeligt, at sangene krævede et backing-band, hvilket først blev sat sammen omkring Dylan Nadon fra Wovenhand og senere labelvennerne Evan Patterson og Todd Cook fra Jaye Jayle, hvilket ikke kun forstærkede sangene men også gav anledning til en ny skriveproces. Foreningen af ​​Rundles vokal og Pattersons klare baryton bringer minder mod en nyere svimlende udgave af duetterne med Johnny Cash og June Carter, og det er i den forbindelse unikt at Jaye Jayle er special guest til koncerten på Hotel Cecil denne aften. Albummet udkommer til september på det amerikanske label Sargent House, men allerede her til sommer gør Emma Ruth Rundle sig bemærket ved at være udvalgt til at spille sommerens Meltdown Festival, der er kurateret af Robert Smith fra The Cure.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.