11.11.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 225 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Erik Clausen

Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0 - ekstrashow

Der er nu endnu en mulighed for at opleve Erik Clausen, når han kommer til Hotel Cecil den 11. november med “Fra den ene hjernehalvdel til den anden 2.0”, der er et satirisk talkshow på fuld speed, hvor han vender tingene på vrangen og med sin lange livserfaring øser forskellige anekdoter ud over jer med risiko for humoristiske bivirkninger. Det er Clausen på slap line (meget slap). Arrangementet er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Velkommen ombord i Erik Clausens højt flyvende univers. Nu spreder vi vingerne ud og tager en tur ud i gøglerens verden, hvor han vender alle ting på hovedet. Om ikke andet, så vender han tingene på vrangen. Stiller spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet. Stiller lighedstegn mellem mænd og kvinder, absolut til kvindernes fordel, når Erik Clausen gennemgår hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.

Det er et talkshow på fuld speed, (glem alt om ”ældrebyrden”). Her er det Erik Clausen med sin lange livserfaring der øser forskellige anekdoter ud over jer med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for at du kan kende dig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel.

Fra den ene hjernehalvdel til den anden, går ud på at forene de to halvdele der normalt lever adskilt. Som et par i en separation, som et par i en total krise, som et par der hele tiden er i terapi. Ja, prøv at få fantasien forenet med det praktiske. Det er Clausen på slap line (meget slap).

Varighed: ca. 120 minutter (inkl. pause)