Arrangementet er afholdt

Farmænd

Farmænd med værterne Jasper Ritz og Martin Høgsted er podcasten om et af voksenlivets helt store kapitler – at være far! Den 22. april laver de en live-optagelse på Hotel Cecil i København, og man behøver ikke være hverken far eller mand for at lytte med – det er bare lune historier og lommefilosofi.

Jasper er fraskilt og har en datter på 4, som han har 6/8 i sin lejlighed i København K. Han er derfor 35-årig familiefar den ene uge og ung 21-årig den anden. Martin bor med sin kæreste på Østerbro sammen med deres søn på 2,5 år og datter på 6 måneder. Han fester aldrig mere, men har lige været i Lalandia. Dét og meget andet bliver hver uge diskuteret af værterne (og vennerne) Martin Høgsted og Jasper Ritz. De inviterer lytterne helt indenfor i tilværelsen som far, der både byder på op- og nedture, sjove anekdoter og svære spørgsmål.

Martin Høgsted debuterede som stand up-komiker i 2006, vandt DM i Stand-up i 2008 og var . Han udgjorde den ene halvdel af duoen i Danish Dynamite, hvor han i 2014 sammen med Magnus Millang vandt prisen som Årets Komiker for deres portrættering af danskeres hverdag. Jasper Ritz er bl.a. kendt fra tv-serien FunnyHaHa og har lavet tv som Mørk & Juhl, Zulu Julu Pakkeregn, Esport på Zulu og meget mere. I 2012 medvirkede han desuden med Martin Høgsted i Ups! Det Er Live, hvor de sammen lavede sketches og parodier på folk – blandt andet Crime Riders.

 

Arrangementet præsenteres i samarbejde med Podcast Festival.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.