Arrangementet er afholdt

Fribytterdrømme

Support: Guldimund

Efter solide koncertpræstationer i 2017 giver Fribytterdrømme koncert i de intime rammer på det nye spillested Hotel Cecil i København den 10. maj.

Som en sofistikeret og nyskabende hilsen fra 60ernes syrerock præsenterer Fribytterdrømme et udsyret, dansksproget lydunivers, som opstår i mødet mellem det løsslupne og velovervejede.
Gruppen, hvis medlemmer alle har rødder i det Sydfynske, har på deres to albums ‘Superego’ (2017) og ‘Labyrintens farver’ (2015) demonstreret et yderst sofistikeret og frihedssøgende tekstunivers akkompagneret af repetitive guitarriffs, transcenderende rytmer og storladen lyd.

Udover det eksisterende materiale vil svendborgdrengene også spille helt nye numre:
’Vi sender en ny single på gaden senest til april. En single, der endnu engang vil rykke for vores musiks rammer. Det store eksperiment fortsætter, og vi kan ikke lade være med at danse. 2018 bliver for os primært et koncertår, men vores fans skal ikke snydes for ny musik henad vejen. Skriveprocessen er i gang til et 3. album, og vi lover alle, at vi vil blive hyænebørn’, siger forsanger Lau Pedersen.

Fribytterdrømme er blevet anerkendt for deres solide koncertpræstationer, som afspejler bandmedlemmernes fandenivoldskhed både privat og musikalsk.

Support: Guldimund

Med et afsæt i stærke, poppede hooks, e ertænksomme tekster, og fine melodier og harmonier, der leder tankerne hen på dansk højskolesangbogstradition bevæger Guldimunds musikalske univers sig rundt i et væld af kringelkroge. Det ene øjeblik synes det genkendeligt og ”syngmedbart”, det næste øjeblik virker det avante-garde, eller enddog provokerende simpelt og lo-fi.

Han har gået 7 år på musikkonservatoriet, er medlem af det himmelstormende Blaue Blume, er tidligere medskaber af drengeromantik i Tårn og har over et halvt hundrede internationale koncerter med det hedengange psychrock-band e Wands og godt 18 år på pulpiturerne i Folkekirken på sit cv.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.