Arrangementet er afholdt

Fugleflugten

Support: Sūraja

Den København-baserede, post-punkede kvartet Fugleflugten udgiver debutalbummet “Morgenlysskær” til januar og fejrer udgivelsen med en koncert på Hotel Cecil i København den 11. maj.

Med et udsolgt Lille Vega i november, to velmodtagede EP-udgivelser og en sommerturne på landets festivaler er post-punkede Fugleflugten klar med deres debutalbum “Morgenlysskær”, som bliver udgivet på pladeselskabet Flammekaster Records.

Fugleflugten har allerede udgivet tre single-forløbere for albummet i form af de fremadstormende ’Salamander’, ’Kalder Vingerne’ og den mere neddæmpede sang om kærlighedskvaler ’Mig og Migselv’. Alle tre singler har modtaget stor anerkendelse og både ’Salamander’ og ’Mig og Migselv’ røg i direkte rotation på radiokanalen P6 Beat, hvor de til stadighed spilles. Nu er kvartetten klar til at udgive deres første fuldlængde udgivelse. Det er samtidig bandets første udgivelse på det anerkendte alternative pladeselskab Flammekaster Records, som også huser bands som De Underjordiske.