Arrangementet er afholdt

GENTS + Waldo & Marsha

Den 7. april byder de to alternative popbands GENTS & Waldo & Marsha indenfor til en aften i venskabets tegn i Hotel Cecils eksklusive rammer. Begge bands emmer af pastelfarver, legesyge, skarptskårede produktioner og synthesizerklange.

GENTS
Med glimt i øjet og den gode melodi i fokus slår GENTS et slag for patos. Med højloftede synthesizere og forsanger Niels Juhls karakteristiske baryton fører de lytteren ind i et stadigt mere helstøbt og ejendommeligt univers. En form for optimistisk weltschmerz, indhyllet i stram og bevægelsesvenlig produktion, gennemsyrer bandets musik. Der er rig plads til alt fra panfløjtesoloer og housebeats til spanske guitarer, da alle elementer indgår i en umiddelbar meningsfuld sammenhæng som en væsentlig og essentiel del af musikken: Udtrykket er legesygt, men fokuseret.

På tekstsiden, behandler GENTS følelsen og oplevelsen af fremmedhed, utilstrækkelighed og ikke mindst kærlighed og meningen med det hele. Som en spejlside af musikken, går det kække og det eftertænksomme i tekstuniverset sammen op i en højere enhed, og det er netop denne vekselvirkning, der er GENTS’ fundament.

Waldo & Marsha
Med deres senest single ”Sensationel” har Waldo & Marsha cementeret sig som et popband til tiden. De seks venner i Waldo & Marsha har skabt en pastelfarvet fusion af moderne vellydende produktioner, hvor guitarer og synthesizere smyger sig om hinanden i dimensionsgivende labyrinter, mens de skarptskårne melodier får musikken til at give genklang hos lytteren længe efter sangens sidste tone er klinget af.

Koncerten på Hotel Cecil er Waldo & Marshas første koncert på dansk grund siden 2015 og det er med lige dele spænding og risikovillighed, at bandet nu er tilbage med deres kombination af skæve atmosfærer, vokalmanipulationer og funklende psykedeliske popperler.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.