Arrangementet er afholdt

Gundelach (NO)

support: Soon

Norske Gundelach vender tilbage til Danmark og giver koncert i intime rammer på Hotel Cecil i København den 26. april.

Gundelach har med sin soulede falset og Nordic-noir analog-elektronisk produktion etableret sig som en af Norges mest interessante artister efter sidste års udgivelse af debut EP’en ”Gundelach”, der bl.a. blev nomineret til ”Årets Pop Album” til Spellemannprisen (Norges svar på Grammy) og kastede en række udsolgte koncerter og festivaler som Roskilde Festival og Øyafestivalen af sig. Gundelach har for nylig sluppet den melankolske og fængende første single ”Garden” og den synthbaserede “Duck Hunting” fra sit kommende debut album “Baltus”, der udkommer 16. marts 2018.

Selv siger Gundelach følgende om den nyeste single “Duck Hunting”:
Denne sang handler om at være i et forhold, om at være deprimeret og om at have nogen til at hjælpe dig igennem det. Jeg lyttede til “I’m on fire” af Bruce Springsteen igen og igen hele sommeren og havde lyst til at indfange den følelse, jeg havde, når jeg lyttede til det nummer. Jeg sad med min Juno 60 og inden for en time havde jeg både akkorderne til omkvædet og vokalmelodien indspillet. I sidste ende er nummeret håbefuldt, men det er også trist.

Soon
Soon er en RnB-duo bestående af August Fogh og Andreas Wilson, der har lavet musik sammen siden sommeren 2016. Soon laver varm, tåget og fængende musik i krydsfeltet mellem eksperimenterende R&B og popmusik. Lyden er en sammensmeltning af organiske instrumenter og elektroniske beats og synthesizere, altid med forsanger August Fogh’s nærværende vokal i centrum. Bandet er blevet udråbt til at have en lovende fremtid af bl.a. Soundvenue og The Line Of Best Fit.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.