Arrangementet er afholdt

Hari Kondabolu (US)

Den Netflix-aktuelle amerikanske komiker Hari Kondabolu, som netop har været vært til International Emmys og er beskrevet som “one of the most exciting political comics in stand-up today” af NY Times, kommer til Hotel Cecil i København den 16. december.

Hari Kondabolu får i øjeblikket stor anerkendelse for sin nye comedy special ”Warn Your Relatives” på Netflix og har på ganske få år optrådt på prominente shows som Conan, Jimmy Kimmel Live, John Oliver’s NY Stand-Up Show og ikke mindst Russell Howard’s Good News samt 8 Out Of 10 Cats. Han er en tilbagevendende gæst på podcasts som Fresh Air with Terry Gross, WTF with Marc Maron, All Things Considered samt vært på podcasten Politically Reactive med W. Kamau Bell og The Kondabolu Brothers Podcast med sin bror. Han står dertil bag den anmelderroste dokumentar “The Problem with Apu” fra 2017.

Med en baggrund som immigrant rights aktivist komplimenteret med uddannelserne ”BA in Comparative Politics” og ”Masters in Human Rights” har Hari Kondabolu en slagkraftig tilgang til comedy, som vi glæder os til at præsentere den 16. december.

Aldersgrænse: 15+

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.