Arrangementet er afholdt

Harrison Storm (AUS)

Support: Hollie Col (AUS)

Det australske folk-håb Harrison Storm lægger vejen forbi Hotel Cecil den 17. oktober.

Efter en at have spillet en udsolgt koncert i Lille Vega som opvarmning for Ziggy Alberts kommer den fremstormende australske singer/songwriter Harrison Storm til Hotel Cecil den 17. oktober.

Siden den selvudgivede debut-EP ’Sense of Home’ fra 2015, der med ét blottede Harrison Storms talenter og jordnære tiltrækningskraft, har den australske guitarist og sanger på kort tid skabt sig en følgeskare over hele verden. EP’en banede vej for en international pladekontrakt og sidenhen en turné igennem Europa og USA, og for nylig erobrede han også danske hjerter som opvarmning for landsmanden Ziggy Alberts. Nu kan man se frem til et endnu mere dybdegående træf med den charmerende Harrison Storm, inden han for alvor bliver en uundgåelig stjerne.

27-årige Harrison Storm krænger sin sjæl ud, når han bruger sine intime popmelodier til at sætte ord på store, personlige temaer. Familie, hjertesorg og karaktersvagheder er blot nogle af de emner, den talentfulde guitarist og sanger berører, men de introspektive temaer har også en instinktivt lindrende på sin lytter takket være levende fortællinger og klare referencer, der trækker på alt fra Jeff Buckley, Angus & Julia Stone og Van Morrison.

Den fløjlsbløde, soulede stemme og den luftige fingerpicking på Harrison Storms akustiske guitar er australierens varemærke, og flere er sikkert allerede stødt på de populære sange ’Sense of Home’ og ’Change It All’, der alene på Spotify har genereret 80 mio. afspilninger. Som sangene tager form, udvikler den intime lyd sig til æteriske og spirituelle soundscapes, der heler sindet, renser kroppen og fremkalder en stoisk ro på lytteren.