Arrangementet er afholdt

Hugar (IS)

Udgivelsen af Hugars nye album er blevet udskudt til foråret, og koncerten på Hotel Cecil er i den forbindelse rykket til den 1. april. Billetter købt til koncerten i november er gyldige til den nye dato.

————————–
Hugar er en islandsk duo bestående af Bergur Þórisson og Pétur Jónsson, som kender hinanden fra den lille søvnige by Seltjarnarnes et par kilomenter nordvest for Reykjavík. Siden fik Pétur en arkitektuddannelse og Bergur blev uddannet professionel trombonist ved den prestigefyldte Julliard School i New York, der har ledt til samarbejde med bl.a. Björk, Sigur Rós og ikke mindst Ólafur Arnalds i forbindelse med det BAFTA-vindende musikalske score til Broadchurch.

Hugar udgav deres anmelderroste debutalbum i 2014, og lyden er nordisk klingende, ambient og præsenterer på elegant vis Þórissons messinglyd fra trombonen og Jónsson fine guitarmelodier samt elementer af roligt klaver og strygere. De er i gang med at færdiggøre deres andet album og har prominente koncerter på bl.a. Reeperbahn Festival og Iceland Airwaves i kalenderen.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.