08.03.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)

Hun Solo

Koncertformatet HUN SOLO kommer til Hotel Cecil den 8. marts for tredje år i træk for at markere Kvindernes Internationale Kampdag med fem solokoncerter med fem forskellige kvindelige artister.

I 2018 og 2019 har HUN SOLO markeret Kvindernes Internationale Kampdag på Hotel Cecil med navne som svenske Jenny Wilson, Pernille Rosendahl, Selina Gin fra Nelson Can, Drew og Ellis May – og i 2020 gentager de succesen. Hvilke fem musikere, der optræder i denne ombæring, bliver afsløret løbende frem mod den 8. marts.

HUN SOLO arrangerer koncertaftener med kvindelige artister, som hver især går alene på scenen med en personlig solooptræden, sammensat nøje til den pågældende aften. Line-uppet skifter fra gang til gang med et stort fokus på diversitet ift. musikalsk udtryk, genre, alder, etnicitet, instrumentering m.m.

Med ambitionen om dels at afprøve det kunstneriske format ‘solokoncerten’ og dels at sætte spot på en bredspektret pallette af den nordiske kvindelige talentmasse, gik de to musikere Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi samt journalist og forfatter Anya Mathilde Poulsen sammen om at skabe HUN SOLO, som på nuværende tidspunkt har præsenteret omkring 80 forskellige kvindelige artister gennem de sidste 4 år, har spillet på landets største festivaler og spillesteder, har turneret i Pakistan og på Færøerne og har modtaget to awards.