08.03.2018
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Køb billet

Hun Solo

Pernille Rosendahl, Ellis May m.fl.

Koncertformatet HUN SOLO markerer sine to år i de talentfulde kvinders tegn på det nye spillested Hotel Cecil i København den 8. marts – Kvindernes Internationale Kampdag – med fem solokoncerter med fem forskellige kvindelige artister. Vi kan nu præsentere Pernille Rosendahl, som den første HUN SOLO artist til koncerten, og de resterende 4 navne vil blive offentliggjort løbende.

Med ambitionen om dels at afprøve det kunstneriske format ‘solokoncerten’ og dels at præsentere en bredspektret palette af den danske kvindelige talentmasse, er en række kvinder gået sammen om koncertformatet HUN SOLO.

HUN SOLO arrangerer koncertaftener bestående af fem solokoncerter med fem forskellige kvindelige artister, som hver især går på scenen med en en personlig solooptræden sammensat nøje til den pågældende aften. Line-up’et skifter fra gang til gang og kurateres af arrangørgruppen bag, som bliver udgjort af de to musikere Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi samt journalist og forfatter Anya Mathilde Poulsen.

Når de gæster Hotel Cecil er det akkurat 2 år siden, koncertformatet fik sin debut. Som en markering af Den Internationale Kvindedag lød startskuddet til HUN SOLO med artisterne Lydmor, Maggie Bjørklund, Julie Maria, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi og siden har konceptet gæstet en lang række festivaler og spillesteder i Danmark, herunder Roskilde Festival og Smukfest i sommeren 2017.

PERNILLE ROSENDAHL
Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom og markant i sit udtryk. Dette både ses og høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed og klassisk skønhed. Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet ’Enter’, har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum ’Dark Bird’. Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.