07.12.2018
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

IAMJJ

Den 7. december kan vi endnu engang byde velkommen til danske, fremadstormende IAMJJ, som tidligere på året spillede en af de allerførste udsolgte koncerter på Hotel Cecil i København. Lyden af IAMJJ er moden, mørk, storladen og indhyllet i et tekstunivers om livets største spørgsmål.

I 2016 udkom den selvbetitlede EP med fem solide numre, der banede vejen for at IAMJJ og hans band kunne optræde bl.a. til ”P6 BEAT Rocker Koncerthuset” og på ”Northside Festival” i Aarhus.
Den 23. marts udgav IAMJJ sit debutalbum, “Bloody Future”, og udgivelsesfesten blev afholdt i Hotel Cecil lokaler kort efter at stedet åbnede.

Debutalbummet ”Bloody Future” er et temperamentsfuldt album, der både kræver noget af lytteren og giver gavmildt igen. For som den unge IAMJJ med den bemærkelsesværdige dybe stemme selv fortæller; “Når jeg får 3 minutter af folks tid, er det vigtigt for mig at give dem 7 tilbage”. For ham skal musikken være så kompromisløs, at lytteren enten må elske det eller have lyst til at lade det brænde.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.