05.04.2018
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Køb billet

IAMJJ

Den 24årige, danske IAMJJ holder releasekoncert i Hotel Cecils hyggelige rammer i indre København. Lyden er stor og international, stemmen mørk og moden, og teksterne kredser om livseksistentielle emner som at tvivle, angre, døden og facadeopbyggelse.

I 2016 udkom den selvbetitlede EP med fem solide numre, der banede vejen for at IAMJJ og hans band kunne optræde bl.a. til ”P6 BEAT Rocker Koncerthuset” og på ”Northside Festival” i Aarhus. Året efter udsolgte han sin første koncert på Ideal Bar i København, og nu er IAMJJ klar med ny single, album og releasekoncert på Hotel Cecil.

19 januar 2018 udkommer førstesinglen ”HOMER” fra debutalbummet ”Bloody Future”, som bliver udgivet d. 23 marts 2018 – et temperamentsfuldt album, der både kræver noget af lytteren og giver gavmildt igen. For som 24årige IAMJJ med den bemærkelsesværdige dybe stemme selv fortæller; “Når jeg får 3 minutter af folks tid, er det vigtigt for mig at give dem 7 tilbage”.

Torsdag d. 5 april 2018 er der releasekoncert på det nystartede spillested på Niels Hemmingsens Gade, Hotel Cecil. Med sig til koncerten har IAMJJ bandet bestående af; Christian Alex Petersen, Uffe Dalskov, Lasse Ziegler og Felix Ewert.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.