Arrangementet er afholdt

Julien Baker (US)

Support: Becca Mancari

Afvisninger. Dårligt selvværd. Fortvivlelse. Glemsel. Isolation. Tro. Håb. Kærlighed. Liv og død. Det er eksistentielt tunge emner af den kaliber som den amerikanske singer-songwriter Julien Baker tager livtag med i sin sarte og usminkede sangskrivning. Her blotter den 22-årige tennesseeaner bravt sine sjælesorger i sine spartanske og mol-tonede sange. Man kan opleve hendes musikalske katarsis på nært hold den 7. september 2018, når den egensindige sangskriver tjekker ind på Hotel Cecil.  

Til koncerten medbringer Julien Baker de lavmælte sange fra sine to album – debuten »Sprained Ankle« fra 2016 og sidste års kritikeroste opfølger »Turn Out The Lights« som blandt andet høstede det eftertragtede »Best New Music«-prædikat på det toneangivende musiksite Pitchfork.   

Det er svært at mestre kunsten at henføre sin lytter til et så intimt musikalsk rum, så det føles som om de er på tomandshånd med denne. Men det formår Julien Baker. Hendes emotionelt nøgne og minimalistiske klangrum er fuld af nærvær. Og samtidig er der konstant en underspillet skønhed på spil derinde. 

Julien Baker formår at overføre sin musiks gåsehudsfremkaldende skrøbelighed til liveformatet. Det har hun blandt andet tidligere vist med en særdeles inderlig koncert under Pop Revo-fesitvalen i Aarhus i 2016. Her er med andre ord lagt i ovnen til en smuk og vedkommende musikalsk aften til efteråret. 

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.