02.12.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 305 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Karl William

Ekstrakoncert #3

Interessen for koncerterne med Karl William har været stor, så vi kan med glæde melde, at det er lykkedes at få en tredje ekstrakoncert i kalenderen den 2. december i et intimt akustisk setup på Hotel Cecil. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

For et øjeblik siden var Karl William en rodløs teenager i en Aarhus-forstad. Så begyndte han at synge. Nu, et øjeblik senere, er han en anmelderrost og prisvindende sanger og sangskriver i dansk musiks midte. For med sine eftertænksomme sange får han afløb med den særlige sensitivitet, der har præget ham livet igennem.

Efter en succesfuld tour rundt i landet med hans faste band, er Karl nu klar med en koncert i akustiske rammer: “Vi har skåret endnu et lag af musikken, og står nu nærmest så bart som muligt. Jeg har brug for at komme endnu tættere på folk, hvilket et akustisk set-up med sikkerhed vil gøre. Vi har nyt materiale med, og det er efter min mening det bedste vi nogensinde har lavet. Eventyret forsætter, og det er med stor fornøjelse”.