Arrangementet er afholdt

Katinka

Releasekoncert

Bandet med den poetiske og eksperimenterende popmusik er klar med opfølgeren ’Vokseværk’ til debutalbummet ’Vi er ikke kønne nok til at danse’, og giver koncert på Hotel Cecil i København den 25. oktober.

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret Katinka som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Nu er bandet klar med et album, som bygger videre på de dyder – især ved at nuancere dem.

Vi taler om, at ’Vokseværk’ er vores første voksenværk,” siger sanger og sangskriver Katinka Bjerregaard. ”Paletten er blevet større, fordi blidhed og forelskelse har fået plads mellem aggressioner og kærestesorger. Men det er stadig sammenstødet af følelser, som er det spændende – deraf også titlen: At det værker, når man vokser. Der er altid noget, vi som mennesker er bange for. Ellers kan vi ikke leve.” Hør selv, når kvartetten spiller releasekoncert på Hotel Cecil i København.

Katinka blev dannet i 2012 og vandt i 2015 KarriereKanonen. De vandt en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018.

Tidligere udgivelser: ’I røntgen’ (EP, 2014), ’Lufthuller’ (EP, 2016), ’Vi er ikke kønne nok til at danse’ (album, 2017).

Katinka består af: Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele), Simon Ask Ladekarl (guitar, produktion), Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor) og Tobias Pedersen (trommer).

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.