Arrangementet er afholdt

Kina Grannis (US)

Support: Imaginary Future

Den 17. september lægger amerikanske singer-songwriter og guitarist Kina Grannis vejen forbi Hotel Cecil med en akustisk solokoncert.

Amerikanske Kina Grannis kastede sin kærlighed til sangskrivningen i en alder af 15 år, da hun indså at hun kunne bruge musikken som sin måde at udrykke sig på. Som barn var hun reserveret, indadvendt og privat så sangskrivningen holdt hun mest for sig selv.

I 2007 skrev hun sig op til at deltage i en sangskrivnings-konkurrence i forbindelse med den amerikanske Super Bowl-turnering, som hun endte med at vinde sammen med en pladekontrakt med pladeselskabet Interscope Records. Op til konkurrencens afgørelse begyndte Kina Grannis at uploade videoer af sine egne sange samt covernumre på sin YouTube-kanal og fik opbygget en massiv og trofast følgerskare, som hun efterfølgende har opbygget som et online fællesskab, der følger hende i tykt og tyndt. Kina Grannis har nu over 1mio følgere på sin YouTube-kanal.

Eftersom Grannis og Interscope ikke kunne enes kreativt, endte Grannis med at droppe Interscope-aftalen og selvudgive sin debutplade. I 2017 oprettede hun et af verdens første fan-støttede pladeselskaber, som hun vil udgive et album fra i 2018.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.