Arrangementet er afholdt

Lightwave Empire

Support: Søn
Lightwave Empire med Bjarke Niemann fra Spleen United i front kommer til det nye spillested Hotel Cecil i København den 26. oktober. De er netop nu er aktuel med albummet “Heart Of Noise”.
 
Lightwave Empire laver musik efter devisen: ”Verden er fucked, men vi skal nok klare den.” De opløftende, alternative popsange, rammer, som varmen fra den californiske sol – følelsen af forfriskende bølger fra det brusende hav. Og det er da også her, at Niemann har indspillet sine sange, i samarbejde med den amerikanske superproducer, Dave Sardy, som fra sit studio i LA også har siddet bag knapperne på hovedværker fra navne som LCD Soundsystem, The Killers og Red Hot Chili Peppers.
 
Bjarke Niemann har leveret scores til internationale computerspil og komponeret musik til en række TV-programmer og film, men er, for de fleste danske musikelskere, kendt som frontmand i det toneangivende elektroniske rockband, Spleen United. Med Lightwave Empire, har Niemann udgivet singlen, ’Pleasure and Pain’, fra bandets debut-EP i 2016, som siden er fulgt op med anmelderroste koncerter på Northside og Roskilde Festival.

Support: Søn

I et kryds af 80’er post punk-energier, jazzet inderlighed og skarpe dansksprogede tekster, giver Søn én følelsen af at være på farten og alligevel tilstede.
Det er sveddryppende, håndspillet og catchy, og med poetisk slagkraft sætter frontmand Kristoffer Jessen ord på diverse uforløste længsler; hvad enten han synger om kærlighed, porno eller uddannelsessystemet.
En ung og rodløs energi strømmer fra de fem drengebørn, når de spiller mod den forløsning, der på en gang findes i musikken, og samtidig altid ligger, uhåndgribeligt, bag det næste gadehjørne. På deres debut-EP “Autobahn” er Nørrebros gader omdrejningspunkt for sangskriver Kristoffer Jessens fortællinger, der sprudler af hidsig længsel og samtidig dækker over en øm melankoli.

Søn arbejder lige nu på at færddiggøre deres første fulde album. Første sinlge udkommer i november

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.