Arrangementet er afholdt

Liive (NO)

Support: Fjer

Den norske sangerinde, Liive, kan opleves på Hotel Cecil i København d. 13. septemper.
Med en jazz-baggrund og en kærlighed til popmusik, har hun skabt en legende lyd.

En dag besluttede den norske jazz-sangerinde Liive sig for at drage ud i verden. Der skulle ske noget nyt, hun ville forfølge sine drømme. Liive har altid ville gøre tingene lidt anderledes, og da hendes musikhjerte pludselig var begyndt at banke mere og mere for popmusik tog hun afsted. Hun kom dog ikke så langt igen, for hun endte her hos os i Danmark.

Med en legende tilgang til musikken har Liive skabt et fængende lydbillede. En forankring i jazzen, det norske sprog og en skarp sans for sangskrivning, har til sammen skabt hendes egen stil.

Debutsinglen ”København” kom ud i efteråret 2017. Den er blevet taget rigtigt godt i mod på radioen, og der er meget mere musik på vej fra Liive.

 

Support: Fjer

Bag aliasset Fjer står Maja Barløse som sanger, sangskriver og producer. Musikken bevæger sig i et elektronisk R&B-land og leveres med tunge beats og synths, hvor især sangerindens stærke stemme får lov at flyve frit og storladent. I 2015 rykkede Fjer til New York for at få ny luft under vingerne. På kort tid har Fjer dannet en trofast fanbase og et springbræt for en international karriere, med én fod plantet i Danmark og én i New York City. Fjer’s debutalbum forventes ude i efteråret 2018.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.