Arrangementet er afholdt

Lindi Ortega (CAN)

Support: Of The Valley

Den Nashville-baserede country singer-songwriter Lindi Ortega kommer til Hotel Cecil i indre København den 23. juni.

Lindi Ortega, der oprindeligt er fra Canada, har en lyd, der klinger som Dolly Parton, Johnny Cash og Emmylou Harris, men hun har dog sit helt eget greb på sit mix af moderne og klassiske countrysange – sange, som har kastet flere prisnomineringer og hædersbevisninger af sig ved bl.a. Juno Awards, Canadian Country Music Association Awards og Polaris Music Prize. Ortega nåede at udgive fire studiealbums før hun, trods tiltagende international opmærksomhed og ros, følte en musikalsk mæthed og en længsel efter ro. Hun var tæt på helt at afslutte sin musikalske karriere og trække sig fra den internationale musikscene, da hun pludselig igen følte sig inspireret til at skrive ny musik. EP’en ”Til The Goin’ Gets Gone” blev til og høstede roser i internationale musikmagasiner som Rolling Stone Magazine og understregede, at country-scenen ikke er den samme uden Lindi Ortega.

 

Support: Of The Valley

Of The Valley består af den canadisk fødte men dansk bosatte Brian Della Valle, der oprindeligt flyttede til landet for at forfølge sine PhD-studier som hjerneforsker, men som nu står til at udgive debutalbummet Of The Valley i september 2018 via det tyske pladeselskab BackSeat.
Førstesinglen “Quiet and Curious”- et nummer om forelskelse, om brud, om at skabe musik og om livets fragmentariske beskaffenhed – udkom d. 2. marts og er første forløber for det kommende debutalbum.


Koncerten præsenteres i samarbejde med Komos Festival
Forsalg: 175kr (ståpladser)
FB-begivenhed: www.facebook.com/events/1877096735654208
Aldersgrænse: Ingen

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.