Arrangementet er afholdt

Mattis

Support: Turi (FO)

Fremadstormende, danske Mattis spiller solokoncert på Hotel Cecil i København den 8. december. Tidligere på året udgav han sin debut-EP “Into the Night”, hvor han udfolder sin inderlige, mørke vokal og sit melankolske soul- og popunivers, som allerede har fanget de internationale mediers interesse.

“Mattis’ voice commands attention. It’s that different and that good … And I wish and hope that Mattis drops an EP or album very soon”. 

Sådan skrev Huffington Post-anmelderen Randy Radic, da Mattis debuterede med sin første single, ‘Loverboy’, i 2017. Siden har Mattis udgivet to singler og to gange ligget nummer et på hypemachine’s trending chart, været Ugens Uundgåelige på P3, spillet koncerter på bl.a. Roskilde, Smukfest og på tysk tv.
Han har desuden arbejdet med Jay-Z’s trommeslager og skrevet musik til en dansk/svensk krimiserie – alt imens der er blevet arbejdet på Mattis egen debut-EP, “Into the Night” som udkom i april 2018– og den 8. december kan Mattis opleves til en solokoncert på Hotel Cecil i København.

Om showet siger Mattis selv:

”Jeg glæder mig til at komme op og eje scenen med mit onemanshow, kun bestående af min vokal, min ynglingsguitar, klaver og en stomp box. Det er fedt at spille sangene helt alene og fuldstændig strippet for alt lydproduktion. Som sanger og musiker er det en meget ærlig og musikalsk oplevelse, hvor det eneste som står tilbage, er den gode sang og min historie.”

Support: Turi

Det bliver færøske Turi, der kommer med som support for Mattis. Lyt til sangen ‘The Cave’ på Soundcloud her.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.