Arrangementet er afholdt

Moses: “Andreas”

Oplev balancen mellem det storladne og nærværende, når den elektroniske R&B-duo Moses:”Andreas” spiller koncert på Hotel Cecil i København den 3. maj.

Bag kunstnernavnet Moses: ”Andreas” står sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg og lyddesigner og producer Moses Fiellau. Sammen har de skabt elektronisk funderet R&B pop, hvor Andreas’ intense, fængende vokal og jordnære tekster er omdrejningspunktet for Moses’ intelligente produktioner.

Nærhed, venskab og kærlighed gennemsyrer den fynske duos verden og disse emner er også omdrejningspunkterne på deres hidtidige udgivne singler og deres to EP’er “Tryghed er Støj” og “Bærer vi hinanden”.

Support: IDA KUDO
 
Med sin dansk-japanske baggrund, byder IDA KUDO på lige dele østlig mystik og kølig skandinavisk præcision.
De tribal-inspirerede elektroniske beats og de østlige undertoner sender tankerne til artister såsom M.I.A, San gold, Lorde og Bjørk.

Moses: ”Andreas” inviterer ind i et umiddelbart og ærligt univers i en fin balancere imellem det storladne og det nærværende.

 

Support: Marcus Gordon

Sanger og producer Marcus Gordon har på sine foreløbigt 5 numre præsenteret et univers, som henter inspiration fra flere forskellige verdener – fra det danske 80’er-band Sneakers til Kanye West. ’Altid’, ‘Genudsendt’, ’Byen’ og ‘Min ting’, er med tunge beats og fyldige synth-flader svævende henover.

Marcus Gordon er 20 år, opvokset i Kerteminde, og har som producer for nyligt opnået guld med med sangeren Skinz.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.