Arrangementet er afholdt

Mouritz/Hørslev

Interessen for koncerten med Mouritz/Hørslev har været stor, så vi kan nu med glæde melde, at det er lykkedes at få endnu en ekstrakoncert i kalenderen den 19. marts.
—————–—————–

Efter en længere pause giver duoen Mouritz/Hørslev koncert på Hotel Cecil den 10. marts, hvor de lufter både nye sange og nyt band.

Mads Mouritz og Lone Hørslev indledte deres samarbejde på debuten ‘Så er det sagt’ fra 2007. Mouritz er en særligt begavet sanger, guitarist og performer, og Hørslev er en af landets dygtigste kvindelige forfattere. Sammen bliver de til gengæld noget helt tredje: Melodisk, multifacetteret pop, med skarptskrevne tekster, hovedsageligt med Mouritz i hovedrollen som den syngende fortolker af det unikke univers, duoen deler mellem sig.

Opfølgeren ‘Blik, Bang Bang’ i 2009 bl.a. blev modtaget med 5 stjernede roser i Berlingske Tidende, Jyllands Posten og Euroman, samt endte på mange anmelderes årslister, og en legendarisk optræden på Roskilde Festival i 2010 cementerede dette. I forbindelse med albummet ’Allermindst dig selv’ fra 2013 skrev Dagbladet Information:

‘Der er nu noget ganske særligt over duoen Mouritz/Hørslev, Det er vitterligt musik for sarte sjæle, vel at mærke den der særlige sarthed, som er foret med rustfrit stål og betrukket med bly.’ – Klaus Lynggaard

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.