Arrangementet er afholdt

Of The Wand & The Moon

support: Dune Messiah

Of The Wand & The Moon giver koncert i intime rammer på det nye spillested Hotel Cecil i København den 15. maj med deres mørke og melankolske neofolk. Koncerten er med band.

Of The Wand & The Moon med den danske musiker Kim Larsen som omdrejningspunkt har siden starten i 1998 etableret sig som et af de mest anerkendte navne på neofolk-scenen. Især albummet ”The Lone Descent” fra 2011 står som et neofolk-mesterværk, der samtidig kastede koncerter på bl.a. Roskilde Festival, Wave Gotik Treffen og Roadburn af sig. Of The Wand & The Moon har formået at puste nyt liv i den smukke og misforståede genre, der blev skabt af bands som Death In June, Sol Invictus og Current 93. Of The Wand & The Moon er netop nu aktuel med 7eren “The Tears Are Free”.

Dune Messiah
Dune Messiah, anført af sangskriveren Magnus Westergaard, udfolder et sort romantisk univers af country neofolk og postpunk. Igennem følelsesladede tekster som omkranser eksistensens, og fortabt kærlighed trækker Magnus Westergaard på inspirationskilder som Leonard Cohen, 16 Horsepower og The Birthday Party. Efter Dune Messiah udgav sin debut “The Iron Oak” i starten 2017 har gruppen været på europatour med bl.a. King Dude, Drab Majesty og Of The Wand & The Moon.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.