27.04.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)
Ståpladser

Palace Winter

Når Palace Winter leverer deres højenergiske kraut-inspirerede rock, er det en hypnotisk oplevelse med kaskader af lyd fra guitarer og synthesizere i smuk symbiose. Den dansk-australske duo indtager Hotel Cecil den 27. april.

Palace Winter (Carl Coleman og Caspar Hesselager) udgav deres seneste album ’Nowadays’ i maj 2018 til store roser i både ind- og udland. Både P3, P4 og P6 Beat spiller musikken flittigt og af GAFFA kaldes albummet ”indierock i verdensklasse” – alt imens internationale sværvægtere som britiske BBC Radio 6 Music og amerikanske New York Times heller ikke skorter med de lovprisende ord.

Debutalbummet ‘Waiting For The World To Turn’ fra 2016 ansporede en Europa-turné og gav dem en dedikeret fan-base over hele verden.

Det nye album ‘Nowadays’ handler om dødelighed, den menneskelige tilstand og udfordringerne ved at være til stede i en verden fyldt med distraktioner. Palace Winter har med ‘Nowadays’ udviklet deres filmiske og dynamiske lyd og skabt et album, der maler et mangfoldigt lydbillede. På førstesinglen ‘Take Shelter’ introducerer Palace Winter eksempelvis universet med en grandios og smuk, men på samme tid insisterende klaverfigur – mens universet udvides yderligere med andensinglen ‘Empire’ hvis blødende strygertema og storslåede, fængende synthesizers tilføjer en organisk og næsten romantisk dimension til bandets udtryk. På den måde kommer Palace Winter bredt omkring og har skabt et album, der veksler mellem skrøbelige ballader, højenergiske, stikkende guitarlinjer, tårnhøje og atmosfæriske synths samt insisterende beats.

Når bandet spiller på Hotel Cecil bliver det med sangene fra Nowadays såvel som debutalbummet Waiting For The World To Turn fra 2016 og EP’en Medication fra 2015 i bagagen.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.