Arrangementet er afholdt

Rasmus Matthiesen

Support: L.T. Valentin

Sangsmeden Rasmus Matthiesen gæster Hotel Cecil den 11. november og tager ny musik med, som bedst betegnes som tobaksduftende countryrock. 

Rasmus Matthiesens debutalbum ‘Alt Godt‘ udkom i efteråret 2017 og indeholdt balladerne ‘Som Kærester Gør‘ og ‘Frie Valg‘ som modtog opmærksomhed fra danske radiokanaler som P4. Siden udgivelsen, har han spillet koncerter over det meste af landet og på flere af de større danske festivaller. Blandt andet en meget velanmeldt koncert på sidste års Smukfest.

Med den nye single ‘Casablanca Hotel’ bevæger Matthiesen sig nu væk fra den akustiske danske folkemusik og over i en tobaksduftende countryrock, der gynger som en sammenbidt og nutidig hybrid af Kevin Morby og C.V. Jørgensen.

“Til oktober udkommer opfølgeren til min debutplade, som præsenterer en mere moden og rocket lyd end tidligere. Mit band og jeg glæder os til at komme på landevejen igen og spille vores nye sange for jer. Vi lover det bliver mørkere, tungere og mere tobaksduftende, ” siger Rasmus Matthiesen.

Support: L. T. Valentin

Det borgerlige navn er Lasse Tarp Valentin, og han udgav i foråret 2017 sin debut ‘Tilstande i Øst og Vest’. Sidenhen har han været i rotation på P6 Beat, turneret flittigt både solo og med band og var en af de udvalgte i Karrierekanonen 2018.

Han henter inspiration fra sangskrivere som Neil Young, Bob Dylan, Damien Jurado og Richard Swift og har et album på vej med folk-sange, som handler om skæbner og holdninger, der ikke bliver accepteret i et mere og mere strømlinet samfund – og om håbet for, at vi alle har en plads under solen.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.