Arrangementet er afholdt

Red Bull Music Presents: Stripped Sessions

Louis Samson, Drew og Kops

Red Bull Music inviterer til ”Stripped Sessions” med Louis Samson, Drew og Kops på Hotel Cecil torsdag d. 1. marts 2018.

Red Bull Music starter musikåret 2018 på første forårsdag og inviterer ind til et nyt intimt koncertformat – Stripped Sessions. Her får publikum lejlighed til at se nogle af tidens mest interessante acts give eksklusive koncerter, der giver artisterne plads til at fortælle historierne bag sangene. De ydre lag skæres fra, så kun det pureste står tilbage. Sangskrivningen, vokalen, melodierne, sjælen.

Louis Samson er kendt som tidligere forsanger i Julias Moon og har i den konstellation opnået nærmest alt, en popmusiker i Danmark kan drømme om. Også at spille for Hendes Majestæt. Men nu står han på egne ben og har allerede landet P3s uundgåelige med debutsinglen ”Reflection”.

Drew kan måske bedst beskrives som en art Rock n’ Roll Pocahontas anno 2018. Og når hun samtidig kalder sig et kærlighedsbarn mellem Banks og Taylor Swift med et gran af Joan Baez – så begynder billederne af en historiefortællende sangerinde med både pop, kant og ærlighed at falde på plads.

Når Kops tager sit akustiske setup med ned på Hotel Cecil, er det sikkert, at der venter publikum både grin og gode vibes, men nok også chancen for en tåre i øjenkrogen. Lige så energisk og umiddelbar den brilliante unge Albertslund-sanger er, lige så intens og dragende er hans tekster. Og i en akustisk live-kontekst glæder vi os til at opleve Kops‘ musikalske univers skåret helt ind til benet.

 

Find artikler, videoer og meget mere hos Red Bull Music: www.redbull.dk/music

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.