Arrangementet er afholdt

Red Bull Stripped Sessions

w/ Alex Vargas, Alexander Oscar & Ea Kaya

Red Bull Music byder efteråret velkomment med en ny udgave af det intime koncertformat Red Bull Music Stripped Sessions, hvor publikum får lejlighed til at se nogle af de mest lovende artister her til lands i eksklusive koncerter. De fleste lag er skåret fra, så kun det reneste står tilbage denne aften: Sangskrivningen, vokalen, melodierne, sjælen – og historierne bag sangene, fortalt af artisten i øjenhøjde med publikum.

ALEX VARGAS
At singer-songwriteren Alex Vargas er ved at være en superstjerne herhjemme, beviste han i sommer, da han imponerede både publikum og anmeldere i et Arena-telt fyldt til randen på Roskilde Festival. Få danske artister, hvis nogen, evner at skabe storladne og eftertænksomme øjeblikke i så udtalt grad, som Alex Vargas gør. Og så betyder det faktisk ikke det store, om udgangspunktet er små akustiske live-koncerter, vi lærte ham at kende fra i starten af hans karriere, eller om der står 20.000 og lytter. Denne aften på Hotel Cecil bliver på mange måder en retur til udgangspunktet. En intim-koncert med en af de største vokaler her til lands.

EA KAYA
Ea Kaya skriver, på trods af sin unge alder, allerede fængende popmelodier, der ikke vil give slip igen. Den 21-årige attitudefyldte sangerindes energiske vokal er dog ikke kun til for at underholde – hun har noget på hjerte, og hendes sange fungerer som ventil for tanker og følelser, som hun måske ellers ikke turde sige højt, har hun fortalt os. Den perfekte opskrift på et intimt møde med Ea Kaya til Stripped Sessions.

ALEXANDER OSCAR
Alexander Oscar har nok soundtracket mange pigeværelser, bilture og lune sommeraftener i år med det melodiske hit ’Number’, der ramte radioen og streaming med 100 kilometer i timen og gav den unge aarhusianer sit gennembrud i 2018. Denne aften på Hotel Cecil glæder vi os til at høre Alexanders stort producerede popsange sådan, som de blev født, og til at høre historierne bag radiohitsne.

Koncerten er en siddende koncert med unummererede pladser.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.