19.09.2018
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Køb billet

S. Carey (US)

S. Carey (trommeslager, Bon Iver) kommer til Hotel Cecil d. 19. september. Den atmosfæriske klingende singer-songwriter er netop udkommet med nyt album.

Wisconsin singer-songwriter Sean Carey, som også er kendt for at være trommeslager og backup vokalist i indiebandet Bon Iver, har udgivet tre album på egne ben som S. Carey. Brede og blide klangflader og lyden af den akustiske guitar skaber et stemningsfuldt og cinematisk udtryk, som leder tankerne hen på åbne vider og giver lytteren et sonisk pusterum.

Det nyeste udspil fra S. Carey – ’Hundred Acres’ – udkom den 23. februar 2018 på selskabet Jagjaguwar og emmer af ro og musikalsk selvsikkerhed. Albummet er blevet til over en årrække, når Carey fandt tid mellem at landevejen og samtidig med at hans familie derhjemme voksede sig større. Både hjemmestudiet og en række andre studier var i brug og Careys, da albummet skulle indspilles med hans vanlige band.

Folk som Rob Moose (yMusic), Casey Foubert (Sufjan Stevens) and Sophie Payten (Gordi) har også bidraget til albummets endelige udtryk.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.