Arrangementet er afholdt

Schultz & Forever

Support: Gäy

Det er mere end 3 år siden at det danske rockband, Schultz & Forever udkom med ny musik. Nu er den karismatiske sangskriver Jonathan Schulz og band klar med nyt album og gæster Hotel Cecil som en del af CPH:DOX d. 14. marts.

Præstesønnen Jonathan Schultz har både været igennem personlige og musikalske omvæltninger i et forløb der har strakt sig siden hans sidste udgivelse, EP’en ’Broadcast Dynamics’. I den tid har Jonathan fundet sin egen vej igennem livets erkendelsesprocesser og en ny tilgang til musikken. Det har resulteret i det kommende debutalbum, ’Grand Guignol’ – ‘det store marionetteater’, som lyder velspillet og hverken stemme eller instrumentering står gemt – alt er tydeligt, håndspillet og sikkert, men det er store følelser og konflikter, der er oppe at vende.

Grand Guignol er en coming of age-plade i en ekstrem forstand. Alle kan relatere til opgøret med ideer og indstillinger, de voksede op med, og det at skulle stå på egne ben. Men for Schultz har det at blive voksen været et opgør med noget helt grundlæggende – hans far er frikirkepræst og moren er skolelærer på en kristen privatskole. Schultz gik i kristne skoler helt frem til gymnasiet:

Det var først da, at jeg hørte om The Big Bang som en naturvidenskabelig mulighed, og det var også her, at jeg følte mit kristne eksistensgrundlag begyndte at smuldre,” siger Jonathan Schultz. “Jeg måtte i stedet finde mening med tilværelsen i musik, kunst og litteratur.”

Support: Gäy
Bandet Gäy er en new-wave punket kvartet der stammer fra Djursland, de er fire drenge i alderen 20-24 år. Med deres singler Blue Blue Heart og Shut Up My Blue Tongue har de fået en del opmærksomhed i undergrunden.
De varmer op for Schultz & Forever d. 14. marts på Hotel Cecil

 

Arrangementet sker i samarbejde med dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX og til koncerten på Hotel Cecil vil bandet blive indhyllet i spektakulære visuals, der både vil pirre det visuelle og det musikalske og forene de to sanser i en unik kombination.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.