11.03.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

Sebadoh (US)

Legendariske Sebadoh giver koncert den 11. marts på Hotel Cecil, hvor den amerikanske indierockgruppe både spiller klassikere fra 90’erne og numre fra deres nye album, ”Act Suprised”.

Med deres ringlende guitarer, skramlede lo-fi-lyd og iørefaldende melodier står Sebadoh som et af USA’s mest stilskabende alternative rockgrupper i USA i 90’erne, sammen med beslægtede grupper som Pavement og Dinosaur Jr. (som frontmand Lou Barlow var med til at danne). Ikke mindst på grund af det mesterlige album ”Bakesale” (1994), der er et af årtiets vigtigste indierockalbum.

Gruppen har eksisteret siden 1986 med udskiftninger, men med Barlow og bassist og sanger Jason Loewenstein som gennemgående medlemmer. Efter en længere pause vendte de i 2013 tilbage med albummet ”Defend Yourself”, der sidste år blev fuldt op af ”Act Suprised”, som viser et band i musikalsk og kompositorisk topform.

Man kan derfor både forvente nye numre og klassikere fra bagkataloget, når Sebadoh står på scenen den 11. marts på Hotel Cecil.