05.12.2018
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Sir The Baptist & Donald Lawrence (US)

Sir the Baptist kommer til Hotel Cecil med healende hiphop den 5. december. Sir the Baptist er blevet kaldt “den moderne rapscenes præst”. Og som man kan høre på sidste års debutalbum ‘Saint or Sinner’, så tager han sin rolle seriøst – han har slet og ret sat sig for at frelse sine syndige kollegaer ved hjælp af healende hiphop med religiøse budskaber.

Den unge rapper har det borgerlige navn William James Stokes og er vokset op i Chicagos Bronzeville-kvarter. Hans far var prædikant, hans mor missionær, og af de hele 22 børn de fik, skilte William James sig særligt ud som et musikalsk talent allerede fra da han var seks år gammel.

Han søsatte sin karriere som Sir the Baptist i 2015, og siden har Stokes kombineret sit liv som healende præst med et liv i entertainment, hvor han bl.a. har haft en rolle i tv-serien ‘Saints & Sinners’ og desuden skrevet bogen ‘The Travelogue of a Visionary’.

Han debuterede med nummeret ‘Raise Hell’, som i 2016 var at finde på soundtracket til filmen ‘The Birth of a Nation’, og i forbindelse med sidste års debutalbum har han udsendt singlerne ‘Heaven’, ‘Deliver Me’ – en duet med selveste Brandy, og senest ‘God Is on Her Way’.

Allerede 5. december bliver der mulighed for at opleve “hiphoppens præst” på københavnske Hotel Cecil, hvor han for første gang vil præsentere sine musikalske fortællinger om kærlighed, lykke, smerte og sandhed for et dansk publikum.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.