16.02.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Skammens Vogn

Skammens Vogn er en colombiansk frugtavler, en indbildsk viceværtsdigter og en halvstuderet sexolog/kirketjener, som i anledning af deres nye album endnu en gang er fundet sammen for at fortolke et dansk ord i en ram os af vaskægte beatmusik.  Den 16. februar spiller de på Hotel Cecil.

Skammens Vogn udsendte nyt album 21. september i år på pladeselskabet Tambourhinosceros. Titlen er ‘Musik og drøm’ og det er femte (!) studiealbum fra den stadigt mere marginale og desperate selvhjælpsgruppe, der har spillet alt fra bodegaer i Helsingør til landets største scener.

Bandet væltede Alive Festivalen i Thy fra hovedscenen i sommeren 2018. Koncerten blev optaget og filmet og udkommer inden 2018 er omme. Og rapporterne fra bandets efterårstur går på fulde huse og et band, der aldrig har lydt bedre.

Albummet ‘Musik og Drøm’ fik 5 stjerner i Gaffa og 5 hjerter i Politiken.

Skammens Vogn er som på de 2 forrige turnéer udvidet til en sektet bestående af Anders Wallin (The Gun), Nicklas Sørensen (Papir), Mathilde Zeuthen,  Nikolaj Zeuthen, Oliver Hoiness og i  foråret 2019 er Jakob Millung afløst af Felia Gram-Hansen (tidl. Thulebasen) på trommer.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.