Arrangementet er afholdt

The Asteroids Galaxy Tour

The Asteroids Galaxy Tour rammer Hotel Cecil i København den 6. april til en bombastisk psykedelisk popfest, hvor publikum endelig kan få indfriet længslen efter ny musik fra den populære duo. The Asteroids Galaxy Tour afslører nemlig, at de i starten af 2018 har en ny single klar – den første sang i rækken af flere, som følger op på deres seneste album ‘Bring Us Together’ fra 2014.

The Asteroids Galaxy Tour udgav deres første album ’Fruit’ i 2009, som var startskuddet på en enestående karriere, der har ført Mette Lindberg og Lars Iversen i kredsløb rundt om nogle af verdens største festivaler, utallige udsolgte turnéer og en popularitet, der strækker sig langt udover Danmarks grænser til resten af Europa, USA og Sydamerika, hvor de har turneret adskillige gange.

Når The Asteroids Galaxy Tour indtager den nye scene på Hotel Cecil den 6. april i København med fuldt live band, er det tre år siden, at de sidst optrådte i Danmark – en tid de blandt andet har brugt i studiet på at skrive og producere nyt materiale. The Asteroids Galaxy Tour glæder sig derfor til at stå på scenen igen foran publikum – dér hvor musik og mennesker smelter sammen, kommer til live og får en ny dimension.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.