Arrangementet er afholdt

The Blue Van

Support: Orcas

Efter en udsolgt ‘Man-Up’-albumkoncert i december vender The Blue Van tilbage til Hotel Cecil i København den 16. marts, hvor de denne gang vil spille numre fra hele kataloget og måske et par friske.

The Blue Van har det sidste års tid stået standby, mens de fire nordjyder har turneret og udgivet et album med datterprojektet, The Van, som nok bedst beskrives som et Blue-Van-back-to-basics projekt.

“Ideen med The Van gav mening, fordi vi ønskede at lave en plade, som var 100% DIY for igen at føle nerven, magien og evnerne til at groove sammen. Vi havde behov for at mærke, at sammenspillet var intakt og bevise vi kunne lave en fed vinyl i øveren på egen hånd. Samtidig blev The Van en musikalsk legeplads, som lærte os en masse ting, som vi nu kan ta’ med over i The Blue Van regi.” – Steffen Westmark.

I forbindelse med udgivelsen af The Van vinyl opdagede bandet, at der er en stor efterspørgsel på bandets gennembrudsalbum, Man Up, og den efterspørgsel vil bandet gerne efterkomme. Derfor genoptrykkes pladen i en 10-års jubilæumsversion hos Nordsø Records, som nok skal kæle lidt for detaljerne og samtidig annoncerer The Blue Van at de er tilbage for fulde gardiner! Genudgivelsen udkom den 25. oktober 2018, præcis 10 år efter den første gang ramte gaden.

Support: Orcas

Den danske beat-gruppe blev dannet i København i 2014. Med smittende energi og åbenlys spilleglæde har Orcas markeret sig som et af Hovedstadens dygtigste og mest eftertragtede liveorkestre. Orcas er lyden af et steady beat fra en gulvtam og en træbas, knæk-og-bræk-riffs og fede refræner, flænsende guitarsoli og dansk beatpoesi. Debutalbummet ‘Tunge Sten’ udkom i oktober 2016.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.