23.02.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 130 kr. (Eks. gebyr)

The Entrepreneurs

Støjrock-trioen The Entrepreneurs udgiver deres debutalbum i starten af det nye år og kommer til Hotel Cecil i København den 23. februar.

The Entrepreneurs skrev for nyligt kontrakt med pladeselskabet Tambourhinoceros (Palace Winter, Pardans, Molina etc.), og de er nu klar til at udgive deres debutalbum, der meget passende har fået titlen Noise & Romance. Det udkommer 1. februar 2019. Trioen nyder et ry som et af Danmarks mest energiske live-bands, og med deres debutalbum er de klar til at erobre resten af verden. Deres støjende sange er rige på æstetik og kan betegnes som eksperimenterende variationer af nogle af rockens mest signifikante subgenrer som punk, grunge og post-rock — altid med en underliggende mørk og eksplosiv identitet. Når man lytter til albummets sange, hører man, hvordan The Entrepreneurs er inspireret af forskellige artister som Sonic Youth, Deftones og Jeff Buckley for at bare at nævne nogle få.

Efter udgivelsen af deres debut-EP Tony Rominger i 2016 manifesterede forsanger Mathias Bertelsen, guitarist Anders Hvass og trommeslager Jonas Wetterslev sig selv som et exceptionelt godt liveband. De opildnes af publikum og giver igen med eksplosive præstationer hver eneste gang.

 

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.