12.07.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

Airplane Mode Copenhagen: The Gaslamp Killer (US)

Der er en særlig aften i vente, når amerikanske The Gaslamp Killer giver koncert på Hotel Cecil den 12. juli som en del af sin ‘Airplane Mode’-tour.

The Gaslamp Killer er i besiddelse af en af producerverdenens mest krøllede hjerner, der ubesværet bevæger sig fra støvet funk, sprøde hiphop-beats og filmiske strygere til mellemøstlige udflugter, elektroniske produktioner, skurrende støj og jazzede ekskursioner. Som Sun Ra og J Dillas uregerlige kærlighedsbarn.

Bag kunstnernavnet gemmer sig den 36-årige producer og dj William Benjamin Bensussen fra Los Angeles, hvor han i 2006 var med til at starte den legendariske klubaften Low End Theory, hvor beslægtede lokale navne som The Glitch Mob, Daedelus og Nosaj Thing også har slået deres folder, og hvor Radiohead-sanger Thom Yorke flere gange har stået bag pulten.

Live er The Gaslamp Killer en intens og højenergisk oplevelse, når han går i kødet på sin maskinpark og tager publikum med på en musikalsk odysse, der kommer rundt i alle hjørner af verdenskortet. Det er en meditativ og spirituel rejse, der maner til eftertanke og fordybelse, samtidig med at hans musik og tunge basbomber får din krop i svingninger.

Billetsalget starter den 13. marts kl. 10.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.