Arrangementet er afholdt

Airplane Mode Copenhagen: The Gaslamp Killer (US)

Der er en bevidsthedsudvidende aften i vente, når amerikanske The Gaslamp Killer indtager Hotel Cecil den 12. juli med sit klubkoncept Airplane Mode.

The Gaslamp Killer er i besiddelse af en af producerverdenens mest krøllede hjerner, der ubesværet bevæger sig fra funk, hiphop og filmiske strygere til mellemøstlige udflugter, elektroniske produktioner og jazzede ekskursioner. Som Sun Ra og J Dillas uregerlige kærlighedsbarn.

De seneste år har han brugt en stor del af sin tid på klubkonceptet Airplane Mode, der handler om at sætte telefonen på fly-mode og feste igennem med til gennemførte helhedsoplevelser med live-acts, dj’s og psykedelisk lysshow. Den 12. juli kan det opleves på Hotel Cecil, hvor han har inviteret den danske r’n’b-musiker Nanna.B, producerduoen Shatter Hands og den soulede hiphopduo Yellow Spoon til at bidrage til løjerne.

36-årige William Benjamin Bensussen er producer og dj og fra Los Angeles, hvor han i 2006 var med til at starte den legendariske klubaften Low End Theory, hvor beslægtede lokale navne som The Glitch Mob, Daedelus og Nosaj Thing også har slået deres folder, og hvor Radiohead-sanger Thom Yorke flere gange har stået bag pulten. Som The Gaslamp Killer har han siden 2007 udgivet en række album, ep’er og mixtapes og produceret for blandt andre Flying Lotus og Gonjasufi.