28.10.2019
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

The Underachievers (US)

Oplev en af New Yorks hotteste alternative hiphopgrupper, når albumaktuelle The Underachievers giver koncert på Hotel Cecil den 28. oktober.

Psykedeliske produktioner og bevidsthedsudvidende tekster går hånd i hånd hos The Underachievers. Og siden rapperne AKTHESAVIOR og Issa Gold dannede den amerikanske rapduo i 2011, har de markeret sig som et af de mest spændende nye navne på den alternative rapscene i USA, hvilket deres spritnye album ”Lords of Flatbush 3” understreger.

The Underachievers gjorde for første gang opmærksom på sig selv i 2012 med singlen “So Devilish”, der imponerede producerlegenden Flying Lotus så meget, at han signede makkerparret på sit label Brainfeeder, der året efter udsendte deres debut-mixtape ”Indigoism”.

Rapperne Marlon Fung og Akeem Joseph stammer fra newyorkerbydelen Flatbush, hvor de også har hængt ud med medlemmerne af den hypede rapgruppe Flatbush Zombies og hiphopkollektivet Pro Era, der blandt tæller Joey Badass. Et venskab, der tidligere i år resulterede i debutalbummet ” Escape From New York” fra gruppen Beast Coast, der udover The Underachievers tæller medlemmer af både Flatbush Zombies og Pro Era.

I alt har den hyperaktive duo udgivet hele fire mixtape og fire studiealbum, senest ”Lords of Flatbush 3”, der udkom i sidste uge, og som beviser, at The Underachievers er i topform både lyrisk og produktionsmæssigt.

Billetsalget starter fredag den 28. juni kl. 10.

Hvis du skriver dig op til Hotel Cecils nyhedsbrev senest torsdag den 27. juni kl. 9, får du adgang til eksklusive presale-billetter: http://eepurl.com/dqclV5

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.